2016 m. vasario 9 d., antradienis

Talpinimas ir Lietuvos skelbimai

Nemokamų skelbimų svetainės: ką reikia žinoti apie talpinimą?

Nemokamų Lietuvos skelbimų svetainės populiarėja vis labiau ir labiau, ir tai yra puikus pasirinkimas tiems žmonėms, kurie nori rasti darbą, antrą pusę, ieško bendraminčių projektui kurti, svajoja įsigyti naujų  daiktų ar parduoti senuosius – visus šiuos tikslus pasiekti padės būtent šios svetainės. Tačiau norint, kad siekiai taptų įgyvendintais planais, būtina atlikti vieną veiksmą – patalpinti skelbimus. Taigi, kaip patalpinti skelbimą į jų nemokamą jų svetainę? Skubame dalintis įžvalgomis.
Visų pirma, tokia svetainę reikia rasti, tačiau patarimų, kaip tai padaryti, išdalinta jau labai daug, todėl  nekartosime to, ką, ko gero, jau ir taip puikiai žinote, o aptarsime tuos veiksmus, kurie seka jau radus nemokamų skelbimų svetainę. Prieš pradedant talpinti nemokamus skelbimus, reikia atsiminti, kad tokio pobūdžio svetainės yra skirstomos į du tipus: svetaines, kurios reikalauja registracijos, ir svetaines, į kurias skelbimus galima talpinti be jokios registracijos. Taigi, jei tam, kad galėtumėte patalpinti skelbimą, išsirinkote svetainę, kuri reikalauja registracijos, pirmiausia ir teks atlikti šį žingsnį. Paprastai registracija būna labai lengva ir netrunka ilgai – tereikia turėti elektroninį paštą, nurodyti vardą bei pavardę arba slapyvardį, kai  kuriais atvejais – reikalaujama nurodyti telefono numerį.
Kalbant apie skelbimų talpinimą, yra būtina paminėti ir dar vieną nemokamų skelbimų svetainių tipą. Pasirodo, į kai kurias interneto svetaines patalpinus skelbimą, į jūsų  elektroninio pašto  dėžutę atkeliaus laiškas su skelbimo teksto kopija. Ką reiškia toks sprendimas ir kuo jis naudingas skelbimo autoriui? Tai – puiki galimybė pamatyti, kaip atrodo jūsų skelbimas ir kokį vaizdą pamatys jį skaitantys žmonės.
Dar viena svarbi detalė: prieš talpindami skelbimą, būtinai raskite laiko perskaityti jį dar kartą. Nors skelbimą rašėte  patys, negalite būti užtikrinti, kad dėl skubėjimo ar dėl paprasčiausio aplaidumo nepalikote rašybos ar skyrybos klaidos. Taigi, būtinai raskite laiko joms ištaisyti, nes skelbimas  be rašybos ir skyrybos klaidų atrodys kur kas geriau.

Na, o pabaigai – dar keli bendro pobūdžio pastebėjimai. Jei panorėjote išimti skelbimą, informuokite apie tai svetainės administratorių arba   atlikite kitus žingsnius, kurie bus nurodyti interneto svetainėje. Paprastai skelbimo pašalinimas trunka vos kelias akimirkas. Tiesa, nemaža dalis žmonių, patalpinusių skelbimus, neretai nesupranta, kodėl pardavus ar įsigijus norimą daiktą, radus darbą, t.y.,  jau pasiekus tikslą, reikia išimti ir skelbimą. Vis dėlto, tai tikrai verta daryti, tuo atveju, jei norite sutaupyti laiko. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.