2016 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Daugelį granulių pirkėjų domina ne kokybė, bet kaina

Medžio granulės: nuo ko priklauso jų kaina?

Medžio granulės tikrai tiks tuo atveju, jei norite apšildyti savo namus, tačiau jei dar niekada neteko įsigyti šio produkto, belieka tik pridurti, kad reikia turėti ir tam tikrų žinių. Na, o nemažai svarbių dalykų yra susiję ir su šios prekės kaina. Labai svarbu žinoti, nuo ko ji priklauso. Būtent apie tai ir kalbėsime šį kartą. Tikimės, kad šios žinios tikrai pravers planuojant tokio pobūdžio pirkinius.
Vienas iš veiksnių, nuo kurio, priklauso, kiek kainuos medžio granulės, yra kokybė.  Vos tik pradėsite domėtis medžių granulių asortimentu, pastebėsite, jog yra siūloma įsigyti aukštesnės bei žemesnės kokybės medžių granulių. Nesunku pastebėti ir tai, kad aukštos kokybės medžio granulės kaina yra  bent šiek tiek didesnė, nei tų granulių, kurių kokybė – žemesnė.
Kalbant apie tai, kas turi įtakos šio prekės kainai, yra svarbi ir kita detalė. Tai – medžio rūšis. Šiuo metu prekyboje yra parduodamos ne vienos medžių rūšies granulės, tad būtų naivu tikėtis, jog visų kaina yra tokia pat. Situacija yra priešinga, tad tie, kurie siekia sužinoti visus veiksnius, lemiančius medžio granulių kainą, turėtų nepamiršti į sąrašą įtraukti ir medžio rūšies.
Dar vienas rodiklis, nuo kurio, taip pat priklauso, kiek kainuos medžio granulės, yra perkamas kiekis. Natūralu, jog kuo didesnis kiekis bus perkamas, tuo daugiau teks sumokėti už gaminį. Vis dėlto, negalima nepaminėti atvejų, kuomet  didesnis kiekis gali būti naudingas tiems, kurie nori palankesnės kainos: pasirodo, jog kai kurios įmonės yra linkusios taikyti nuolaidas tuo atveju, jei yra perkamas didelis kiekis granulių.
Kalbant šia tema, yra būtina paminėti ir sprendimus, dėl kurių medžio granules kaina gali būti mažesnė. Tokių sprendimų yra ne vienas ir tuo atveju, jei  įgyvendinsite visus juos, sutaupyti pavyks tikrai nemažai.  Vienas iš jų – nuolaidos (jei medžio granules nuspręsite įsigyti tuo metu, kuomet šiai prekei yra taikomos nuolaidos, tikėtina, jog priklausomai nuo perkamo kiekio, sutaupysite apie 10 – 30 procentų). Dar vienas sprendimas, kuris taip pat turi ne tik įtakos prekės kainai, bet ir gali ją  sumažinti, yra medžio granulių parsivežimas nuosavu transportu.

Kaip matyti, yra nemažai veiksnių, nuo kurių ir priklauso, kokia bus medžio granulių kaina. Na, o atsižvelgiant į tai, kad šių veiksnių yra iš tiesų nemažai, reikia pabrėžti, kad būtent šių veiksnių įvairovė ir paaiškina tai, kodėl būtent medžio granulės kaina būna labai skirtinga.

1 komentaras:

  1. Asmeniškai, medžio granules naudoju jau 5 metus. Turiu automatizuotą katilą su padavimu, super variantas, jei dažnai tenka namą palikti be priežiūros ir bijoma, kad "sušals" :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.