2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Apie SEO straipsnius ir naudą puslapiui

SEO straipsniai, tekstai ir paslaugos Jūsų svetainei
SEO straipsniai, tekstai ir paslaugos Jūsų svetainei yra būtini kaip oras žmogui, kad gyventi, o svetainėms, kad iškiltų paieškoje. Todėl verta susirasti tinkamus specialistus ir paprašyti jų pasiūlymo.
SEO straipsnių rašytojų internetinėje erdvėję – begalės, o kaip su kokybe!? Sunku kalbėti apie kiekvieną individualų straipsnių ar tekstų rašytoją, nes jie individualiai valdo tam tikrą informaciją. Tad apie informaciją kam reikalingi SEO straipsniai ir pakalbėkime. SEO straipsniai negali būti būti lyginami su sklandžiais rašinėliais, ar copy paste teksto sulipdymu iš jau parašytų. Tekstai dėl SEO darbų atlikimo yra rašomi pagal tam tikrus reikalavimus, kuriuos susigalvoja ne gražiai ir sklandžiai rašantis gimnazistas ar stropus studentas, kuris už referatus gauna tik dešimtukus, bet pagal visus GOOGLE sistemos administracijos keliamus kriterijus tekstams, straipsniams ir kitos informacijos pateikimui internete. Taigi, kyla paprastas ir elementarus klausimas, kiek šie išvardinti jaunuoliai žino apie SEO reikalavimus? Manoma, kad kiekvienas pasidarysite išvadas sau patys. Ir nesvarbu, kad jaunuolių tekstai kainuoja po 5 ar 10 litų už vienetą su 350 žodžių. Svarbiausia yra kokybė, ne kiekybė, todėl tokią kokybę, reikia sutikti, gali suteikti tik specialistai, kurie jau ilgus metus dirba SEO paslaugų srityje ir dar neturi nė vieno nusiskundimo, nei dėl SEO straipsnių, nei dėl optimizavimo.
Greičiausiai, kad daugelis internetinių svetainių savininkų jau yra prisiskaitę straipsnių apie SEO tekstus, nukreipimus ir blogų bombinimus jais, kad pamiršta vieną dalyką. Juk nemetate į namo krosnį daug malkų, jei nežinote ar ta krosnis yra gera, tvarkinga ir nesukels jokių rūpesčių. Lygiai taip pat ir su Jūsų svetaine. Ar visu šimtu procentų esate įsitikinę, kad svetainėje yra sukelti visi SEO pagrindai, kodai, title, descriptions ir kiti reikalingi produktai svetainės SEO optimizavimui. Greičiausiai, kad nesate tikri, jog Jūsų svetainė jau yra paruošta kėlimui. O kas gali tai išsiaiškinti? Taip, tik SEO specialistai, kurie tik prisijungę prie Jūsų svetainės iš vidaus gali nustatyti visus esamus trūkumus, kurie gali būti labai svarbūs informacijos kėlimui į paieškos sistemą. Todėl jokiu būdu nepasitikėkite straipsniuose pateikta informacija visu 100 procentų. Nesakome, kad ji yra klaidinga, ne, tiesiog turėtumėte suprasti, kad tokie straipsniai rašomi ne Jums, kad perskaitytumėte ir sužinotumėte kaip išsikelti ir optimizuoti savo turimą svetainę bei verslą. Šie straipsniai yra skirti optimizuoti kitas svetaines, tol, dažniausiai, juose yra surašoma paviršutiniška informacija kas ir kaip daroma. Juk nėra nė vieno verslininko, kuris išsamiai aprašytų kaip jis uždirba milijonus ar dar daugiau.
Taip, kad visus SEO optimizavimo darbus palikite geriau specialistams ir darbų kokybe nusivilti neteks.
Straipsnis parašytas: 2014-10-10 
Straipsnis paimtas iš: akcininkai.lt
Taip pat skaitykite: 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.